Annonsera på Mammagallerian.se

Mammagallerian.se har som målsättning att vara det självklara valet när konsumenten ska handla barnkläder på nätet. Via oss når du ut till en attraktiv och köpstark målgrupp över hela landet i åldern 20-45 år. Det unika med våra besökare är att de är ute efter att göra ett inköp eller planerar att göra ett inköp inom den närmsta framtiden. Mammagallerian.se är en effektiv plats för företag att kommunicera med sin målgrupp.

Målgrupp

Vår primära målgrupp består av mammor i åldern 20-45 år och våra användare finns i hela landet. Besökarna har en stor konsumtionsvilja, hög internetvana och är ute efter att handla barnkläder online.

Alternativ

På Mammagallerian.se kan du exponera ditt företag och dina produkter mot vår målgrupp på flera olika sätt. Du kan synas med alla dina produkter i vår galleria, via bannerannonsering, med en tävling, som en samarbetspartner eller via annan kampanjannonsering. Flexibilitet är ett av våra ledord.

Annonsformat

Mammagallerian.se arbetar med traditionell displayannonsering, kampanjannonser, specifika partnerlösningar, nyhetsbrev, tävlingar och produktvisningar, partnersajter med mera.

Kontakta oss för mer information om annonsmöjligheter och partnerskap.